Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Για να γίνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή παραγγελίας προϊόντων, απαραίτητη προϋπόθεσηείναι να βρίσκεται στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παρέλαβε ο πελάτης, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια κτλ).

Η επιστροφές των προϊόντων γίνονται δεκτές εντός προθεσμίας 14 ημερών και αφού έχει προηγηθεί επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@redemporio.com

H επιστροφή γίνεται στην παρακάτω διεύθυνση:

REDEMPORIO
Αιανού 38
50004 Αιανή
Ελλάδα

 

Δικαίωμα Αντικατάστασης

Η εταιρεία δεν παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης.

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του και στην συνέχεια στην  πραγματοποίηση νέας παραγγελίας.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας ή σε ελαττωματικό προϊόν, το κόστος επιστροφής βαρύνει την τελευταία.

Η εταιρεία παρέχει δύο τρόπους επιστροφής χρημάτων:

1) πιστωτικό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

2) πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη

Ο χρόνος αποστολής από τον πελάτη προς την εταιρεία μας με την μεταφορική ACS Courier ορίζετε σε 2-5 εργάσιμες ημέρες για επιστροφές. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη από την συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους  παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέψετε. Μετά την παραλαβή των προϊόντων θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημα σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail ή με τηλέφωνο για τον τρόπο διεκπεραίωσης του.